ponedeljek, 6. junij 2016

Talne ploščice so na voljo v različnih dimenzijah ter barvah

Talne ploščice - ugodnejša alternativa lesenim ali kamnitim tlom

Talne ploščice za hodnik in kopalnico
Talne ploščice postajajo vse boljša alternativa drugim in predvsem dražjim talnim oblogam. S svojim sodobnim videzom lahko zunanje talne ploščice, ki imitirajo kamen, spremenijo teraso v čudovit prostor za druženje, talne ploščice, ki imitirajo les, pa so primerne za hodnik, dnevni prostor ali druge prostore vašega doma. V razstavnem salonu Pilremag v Grosuplju si oglejte del naše bogate ponudbe raznovrstne keramike, ki jo odlikuje dostopna cena in visoka kvaliteta.


Zakaj stenska keramika ni primerna za talne površine

Talne ploščice se od stenskih bistveno razlikujejo v dveh lastnostih. Prvič, talne ploščice imajo posebno obdelano zgornjo plast. Ta je matirana ali profilirana, ključno pa je, da preprečujejo zdrse tudi takrat, ko so ploščice mokre. Druga pomembna lastnost pa je, da talna keramika prenese večje obremenitve pohodnih površin. Vse več naših strank se, poleg kopalniške in kuhinjske keramike, odloči tudi za talne ploščice za hodnik, saj so zaradi enostavnega vzdrževanja in čiščenja resnično najustreznejša talna obloga v prostoru, v katerega ves čas prinašamo zunanjo umazanijo. Ker je varnost vedno na prvem mestu, ne varčujte in za tla v kopalnici, kuhinji ali zunanji terasi izberite ustrezne talne ploščice iz naše ponudbe. Kombinirajte jih s številnimi barvnimi kombinacijami in dimenzijami stenske keramike in polepšajte svoj dom.


Zunanje talne ploščice odporne na temperaturne spremembe, zmrzal in obrabo

Obe lastnosti talne keramike, ki smo jih opisali zgoraj, pa prideta do izraza posebno pri zunanjih talnih ploščicah. Največjo protizdrsnost zagotavljajo zunanje talne ploščice granitogres. Te zaradi svoje obdelave ne vpijajo vode in umazanije, prenesejo pa tudi večje mehanske obremenitve, zato niso primerne le pred domačim pragom, pač pa tudi na javnih površinah. Ne glede na to ali z njimi tlakujete zunanje stopnišče, balkon, teraso, so zunanje talne ploščice izredno trpežne in so obdelane tako, da jim temperaturna nihanja, zmrzal, madeži in večje obremenitve ne pridejo do živega. Kljub temu, da je za vzdrževanje takšna keramika malenkost zahtevnejša od običajnih gladkih ploščic, pa to odtehta varnost vašega doma.

Ni komentarjev:

Objavite komentar