sreda, 1. junij 2016

Francoska postelja – ugodna in praktična pot do kakovostnega spanca

Francoska postelja običajno nadomešča klasično zakonsko posteljo, vendar je pogosta izbira tudi v otroških, predvsem pa v mladinskih sobah, saj v primerjavi z enojno posteljo omogoča precej več prostora za kakovosten spanec, ki je v obdobju razvoja izredno pomemben.

Francoska postelja na voljo v različnih dimenzijah

Francoska postelja po meri
Manjša stanovanja zahtevajo skrbno premišljeno izbiro pohištva, kamor seveda sodi tudi izbira ustrezne postelje. Ta ne sme zavzemati preveč prostora, obenem pa mora biti dovolj udobna za spanje. Idealna rešitev v tovrstnih primerih je lahko francoska postelja, ki je na voljo v različnih dimenzijah, obstaja pa tudi možnost naročila francoske postelje po meri. Izbirate lahko med različnimi trdotami ležišča, odvisno od vaših preferenc, veliko možnosti pa imate tudi pri izbiri barv, vzorcev in materialov. Francoska postelja je lahko izjemno praktična tudi v različnih začasnih bivalnih objektih, kot so denimo počitniške hišice, kjer je smotrno razpolaganje z razpoložljivo kvadraturo pogosto ključnega pomena za udobno bivanje brez občutka prenatrpanosti v prostoru.

Naša spletna trgovina ponuja:

Dodaten prostor za shranjevanje posteljnine in drugih predmetov

Francoska postelja je priročna tudi zaradi dodatnega prostora za shranjevanje, ki ga ponuja, kar je zopet prednost predvsem v manjših stanovanjih. Vzmetnico enostavno privzdignete in v prostor pod njo shranite želene predmete oziroma oblačila. Kot eno najpomembnejših prednosti francoske postelje v primerjavi s klasičnimi zakonskimi posteljami pa lahko nedvomno omenimo tudi njeno ugodno ceno, in to kljub dolgi življenjski dobi ter zagotavljanju optimalnega udobja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar