sreda, 1. junij 2016

Klasične in moderne kuhinje po vašem okusu

Kuhinje Alples po ugodnih cenah

Sedaj je pravi čas za nakup nove kuhinje! Kuhinja predstavlja enega izmed najpomembnejših prostorov v hiši ali stanovanju, zato je pomembno, da se v njej dobro počutimo. Poleg estetske vrednosti mora imeti kuhinja tudi funkcionalno vrednost. To pomeni, da so vsi aparati lahko dosegljivi, veliko je prostih delovnih površin, pri delu ni potrebno hoditi iz enega konca kuhinje v drugega, predali in omarice so prilagojeni vsebini in še bi lahko naštevali.


Klasične in moderne kuhinje

Moderne in klasične kuhinje za vsak okus

Zelo priljubljene so moderne kuhinje z otokom, ki so prostorne, priročne in prilagojene potrebam sodobnih družin in posameznikov. Številne stranke pa kljub temu še vedno prisegajo na klasične kuhinje iz lesa, ki dajejo občutek domačnosti in topline. Kombiniramo jih lahko z različnimi dekorativnimi materiali in jim na ta način dodamo nekaj sodobnega pridiha. Ne glede na to, za kakšno kuhinjo se boste odločili, vam zagotavljamo, da dobite pri Alplesu najboljšo kakovost po konkurenčni ceni.


Kuhinja po elementih ali celotna kuhinja

Nudimo vam možnost nakupa celotne kuhinje ali pa nakup kuhinje po elementih, ki si jih želite oz. jih potrebujete. Izdelujemo zares široko paleto raznovrstnih kuhinjskih elementov, med katerimi se bo zagotovo našel kakšen po vašem okusu in v ustreznih merah. Izbira kuhinje po elementih vam omogoča veliko mero individualnosti in prilagodljivosti. Kuhinjo po elementih lahko namreč sestavite iz različnih kolekcij, povsem brez omejitev in po lastnem okusu. Če potrebujete pomoč, vam z veseljem svetujemo glede primerne kuhinje po elementih.
Vljudno vas vabimo, da obiščete našo prenovljeno spletno stran, kjer vas čakajo slike najnovejših modelov kuhinj in druge dodatne informacije. Dobavni rok za naše kuhinje je izredno kratek, poskrbimo pa tudi za strokovno montažo vaše nove kuhinje. Zaradi kakovostne izdelave in skrbno izbranih materialov se kuhinje Alples ponašajo z izredno dolgo življenjsko dobo – svojo estetskost in funkcionalnost bodo obdržale še vrsto let.