četrtek, 2. junij 2016

Keramične ploščice za hodnike in druge prostore

Keramične ploščice za hodnik

Dekorativne keramične ploščice
Keramične ploščice za hodnik so podobne drugim talnim ploščicam. Predvsem morajo dobro prenašati velike obremenitve, saj po njih veliko hodimo in prenašamo težke predmete. Omogočati morajo tudi lahko čiščenje, saj na hodnik prinesemo več umazanije od zunaj kot v druge prostore. Keramične ploščice za hodnik naj se prilagajajo prostoru. Če gre za velik prostor, ga lahko s temnejšimi barvami in detajli zmanjšamo, če pa gre za manjši prostor, pa se poslužujmo svetlejših barv z manj vzorci. Odločitev je seveda na vaši strani.


Keramične ploščice za vsak okus

V podjetju Kersan vam nudimo široko paleto raznolikih modelov keramičnih ploščic za hodnik različnih dimenzij, barv in vzorcev. Prav zaradi tako bogate izbire smo prepričani, da bo vsakdo lahko našel primerne keramične ploščice za hodnik v svoji hiši ali stanovanju. Če pri izbiri primernih keramičnih ploščic za hodnik potrebujete pomoč, potem se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali. V ponudbi boste našli mozaike, keramične ploščice – imitacija marmorja, keramične ploščice – dekorativni kamen, talne in stenske ploščice, ploščice za zunanje in notranje prostore, itd. Keramične ploščice za hodnik v naši ponudbi izdelujejo svetovno priznani italijanski in španski proizvajalci. Odlikujejo jih dolga življenjska doba, estetski videz, enostavno čiščenje, izjemna trdnost, protizdrsnost in še bi lahko naštevali.


Keramične ploščice – dekorativni kamen

Keramične ploščice – dekorativni kamen imitirajo vzorec kamna in s tem pričarajo naravni videz notranjih in zunanjih prostorov. Na voljo so vam v različnih barvah, ki jih lahko med sabo poljubno kombinirate. Keramične ploščice – dekorativni kamen omogočajo tudi kombiniranje z mozaikom, ki je v zadnjem času zelo priljubljen. Poleg keramičnih ploščic – dekorativni kamen lahko pri nas kupite tudi estetsko dovršeno sanitarno pohištvo, s pomočjo katerega boste dosegli zares izjemen vizualni učinek. Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani, kataloga ali razstavljenih izdelkov v naših prodajnih salonih. Prepričani smo, da boste v pestri ponudbi našli tudi nekaj po svojem okusu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar