torek, 21. junij 2016

Otroške postelje morajo zagotavljati udobje in kvaliteten spanec

Otroške postelje – prijeten izgled in kvaliteten spanec 

Da bodo vaši malčki in otroci dobro spali, bogat spalni prodajni program podjetja Postelja d.o.o., dopolnjujejo tudi otroške postelje. Pa ne le to, za udoben in kvaliteten spanec je poleg ustrezne otroške postelje potrebno poskrbeti tudi za ostalo pripadajočo opremo, torej primerno ležišče, vzglavnik, odejo in posteljnino. Vse to, dobite v naših poslovalnicah po vsej Sloveniji.


Slovenska postelja – najkakovostnejša otroška zibka

Otroške postelje po naročilu
Prava izbira otroške postelje je pomembna, saj je kakovosten počitek za odraščajoče otroke izredno pomemben. Da se resnično trudimo zagotoviti najboljše pa potrjuje tudi nagrada za najkakovostnejšo zibko. Ko malček odraste, pa lahko v naši ponudbi najdete postelje običajnih dimenzij, ali pa jo za vas izdelamo po naročilu. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na izgled otroške postelje, zato za izdelavo uporabljamo le najboljši les, ki je obstojen, trden  in okolju prijazen material. Motivi, ki so ročno narisani na naše otroške postelje in enostavno odstranljivi, pa  lepo pašejo v vsako otroško sobo. Otroške postelje izdelujemo iz masivnega lesa, zato imajo dolgo življenjsko dobo in bodo uporabne tudi, ko bo posteljo nasledil sorojenec. V manjših sobah je kasneje posebno uporabna postelja s predalom, saj tako pridobite dodatne shranjevalne površine, v sobi pa ostane več prostora za igro in učenje.


Klasične velikosti ali postelje po naročilu izven standardnih dimenzij

In ker dobrega spanca ne privoščite le svojim otrokom, pač pa je prav tako pomemben tudi za vas, lahko v našem spalnem programu najdete tudi najkakovostnejše postelje in ležišča zase. Na voljo imamo vse standardne velikosti, z veseljem pa izdelamo tudi postelje po naročilu. Takšna ležišča običajno izdelujemo za prostore, kjer standardne dimenzije ne pridejo v poštev. Ležišča nepravilnih oblik se pogosto uporabljajo v avtodomih ali plovilih, zato takšne postelje po naročilu izdelamo s pomočjo šablon, ki nam jih prinesete vi, oziroma jo s pomočjo vaših načrtov naredimo sami. Seveda pa postelje težko najdejo tudi zelo visoki ljudje, zato postelje po naročilu vsakokrat izdelamo po vaših željah ter jih prilagodimo vašim potrebam in zahtevam.