petek, 13. maj 2016

Zelene strehe v Sloveniji postajajo vse bolj številčne

Zelene strehe v Sloveniji postajajo vse bolj priljubljene

Zelene strehe v Sloveniji so vsekakor tisti odlični gradbeni produkt, ki postaja vse bolj popularen in pogosto uporabljen. Še pred dobrim desetletjem so bile zelene strehe v Sloveniji še nekaj zelo neobičajnega in redkega, čeprav je denimo v Nemčiji kar deset odstotkov vseh ravnih streh zelenih. Investitorji pri nas so pred desetletjem izvedbo zelenih streh sprejemali z nezaupanjem in skepso. Toda prav odličen uspeh nekaterih prvih zelenih streh v Sloveniji je ozelenitev ravne strehe pri nas močno populariziral, tako da se je izvedba zelenih streh zelo razmahnila. Še posebej je popularna ozelenitev teras, saj je res pravi užitek, če v toplem pozno spomladanskem vremenu sedimo na terasi, kjer čudovite cvetoče ekstenzivne rastline zaplapolajo v vetru.

Zelene strehe v Sloveniji

Izvedbo zelene strehe zaupajte le preizkušenim izvajalcem

Ker so zelene strehe v Sloveniji prisotne šele kakšno dobro desetletje, je na žalost na področju izvedbe zelenih streh v naših krajih prisotno še vse preveč improvizacije. Zato je pomembno, da izberete izvajalca, ki je seznanjen s sodobnimi strokovnimi trendi na področju zelenih streh in se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami na področju izvedbe zelenih streh. Strokovnjaki v našem podjetju imajo skoraj desetletne izkušnje na področju zelenih streh tako doma, kakor tudi v tujini.


Zelene strehe v Sloveniji gradbeno vse bolj utečene

Na srečo je v Sloveniji danes vse manj podjetij, ki s slabo izvedbo zelenih streh povzroča neupravičeno slabo reklamo proti zelenim streham. V našem podjetju se zelo trudimo z osveščanjem javnosti o pomenu zelenih streh, saj gre za odlične proizvod z evropsko tradicijo šestih desetletij, ki je v zahodni Evropi priznan kot nepogrešljivi del trajnostnega razvoja, saj z zelenimi strehami naravi vračamo zelene površine, ki smo ji jih z gradbenimi postopki prej iztrgali. Če vas zanimajo dodatne informacije o zelenih streha, vas vabimo, da stopite v stik z nami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar