petek, 13. maj 2016

Cena zelene strehe oz. ozelenitve ravne strehe z nami ugodna

Cena zelene strehe v naši režiji je zelo ugodna

Cena zelene strehe se vam lahko sčasoma vsaj delno tudi povrne. Ena od velikih prednosti ozelenitve ravne strehe je namreč v tem, da se ozelenitev ravne strehe v poletnem času nikoli ne pregreje. Rastline, ki bodo našle svoj dom na vaši zeleni strehi, bodo namreč vaš najboljši zaveznik v boju proti vročini, ki v poletnem času pritiska v vaš objekt. Če je zadosti vroče dovolj dolgo, se namreč pregreje prav vsaka toplotna izolacija. Slednja je namreč umetna, neživa zadeva, ki se na vplive okolja odziva mehanično po liniji najmanjšega odpora. Rastline ozelenitve ravne strehe pa so živa bitja, ki boju proti vročini uporabljajo moč narave. One se nikoli ne pregrejejo, saj tako poskrbijo, da preživijo. To pa je seveda koristno tudi za vas, saj boste v prostoru pod zeleno streho lahko tudi do tretjine manj uporabljali klimatsko napravo. Ekstenzivne rastline ozelenitve ravne strehe so izredno trpežne in odporne in so kot nalašč za vašo streho. Zaradi njih se cena zelene strehe vsekakor splača plačati. Če vas zanima več o naših rastlinah, vas vabimo, da se nam oglasite. Pri nas izdelava zelenih streh poteka na najvišjem nivoju, saj smo mojstri izvedbe zelenih streh.


Cena zelene strehe odtehtajo najrazličnejše prednosti

Cena zelenih streh
Kdor pozna vse prednosti, ki jih v bivališče prinese zelena streha, se bo zagotovo zlahka odločil plačati ceno zelene strehe. Seveda ne gre samo za manjše obratovalne stroške v poletnem času- Z ozelenitvijo ravne strehe bo dlje zdržala tudi vaša hidroizolacija, ki bo s pomočjo zelene blazine rastlin popolno zaščitena pred UV žarki, termičnim delovanjem in mehanskimi poškodbami, ki bi jo lahko povzročila toča. Zelena streha je ena najboljših zaščita proti toči ne glede debelino njenih zrn.


Ozelenitev ravne strehe za prijetnejše in ugodnejše bivanje

Ceno zelene strehe je vredno plačati ne le zaradi nižjih stroškov vzdrževanja in obratovanja ter estetskega užitka, ampak tudi zaradi kvalitete bivanja. Rastline zelene strehe namreč nase vežejo prašne delce in strupe, zato se ob naših zelenih streha diha lažje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar