petek, 13. maj 2016

Izdelava zelenih streh ugodno, estetsko in visoko kvalitetno

Izdelava zelenih streh v rokah preizkušenih profesionalcev

Izdelava zelenih streh je dejavnost, ki zahteva visoko znanje in strokovno usposobljenost. Cena izvedbe zelene strehe je za vas lahko zelo visoka, če boste gradnjo zelene strehe prepustili nekomu, ki za to ni ustrezno podkovan oziroma specializiran. Pri izdelavi zelenih streh je pomembno, da vse poteka v skladu s stroko in z najboljšimi možnimi materiali.


Izdelava zelenih streh je posebnost v gradbeništvu

Izdelava zanesljivih zelenih streh
Ozelenitev ravne strehe je del žive narave, kar pomeni, da je obseg manipulacije z ozelenitvijo ravne strehe bistveno manjši, kot bi bil, če bi šlo za umetne materiale. Upoštevati je potrebno določene zakonitosti in razumeti procese razvoja rastlin. Med vsemi najrazličnejšimi izvajalci zelenih streh, ki se pojavljajo v slovenskem prostoru, smo le redki, ki se vseh teh razsežnosti ozelenitve ravnih streh v največjem obsegu zavedamo. Izdelava zelenih streh v slovenskem prostoru še nima zadostne tradicije, zato se na tem področju na žalost še vedno pojavlja vse preveč improvizacije.


Ozelenitev ravne strehe na najvišjem možnem nivoju

Naši strokovnjaki se z izdelavo zelenih streh ukvarjajo že skoraj desetletje tako doma, kakor tudi v tujini. Sledimo smernicam najrazvitejših držav na področju zelenih streh, zato svojim naročnikom vedno ponudimo le najboljše oziroma tisto, kar je nadpovprečno. Ozelenitev ravnih streh je naše poslanstvo, ki ga jemljemo skrajno resno, zato se individualno posvetimo vsaki zeleni strehi. Vsaka zelena streha je namreč zgodba zase: niti dve nista enaki. Na zelene strehe vplivajo številni faktorji, ki so odvisni od mikrogeografske lege objekta, klime v tistem delu Slovenije in celo od rastlinja, ki zeleno streho obkroža. Prav zaradi našega resnega pristopa so naše ozelenitve ravnih streh vedno uspešne. Pri svojem delu vedno upoštevamo vse dejavnike in naše bogate izkušnje so temelj, na podlagi katerega sprejemamo prave odločitve,  ki omogočijo rezultat, s katerim so naši naročniki maksimalno zadovoljni. Če potrebujete več informacij s področja zelenih streh, vas vljudno vabimo, da se nam oglasite. Vedno bomo veseli vašega klica ali elektronskega sporočila.

Ni komentarjev:

Objavite komentar