torek, 31. maj 2016

Avtomobilski nadstreški iz kovine najboljša zaščita za vaše vozilo

Avtomobilski nadstreški različnih dimenzij
Bi radi zaščitili vaš jekleni konjiček pred vremenskimi nevšečnostmi, pa nimate garaže? V podjetju Hifa predstavljamo rešitev. Ukvarjamo se z izdelavo in montažo jeklenih konstrukcij, kot so kovinske in inox ograje ter nadstreški različnih oblik in namembnosti. Vsi nadstreški se izdelajo po vaših željah, pri tem pa smo vam vselej na voljo s koristnimi nasveti. Najpogostejši so avtomobilski nadstreški, izdelujemo pa jih tudi za terase in balkone ter nad vhodnimi vrati.
Kovinski avtomobilski nadstreški bodo vaše vozilo zaščitili pred neugodnimi vremenskimi vplivi, kot so dež, toča in sneg. Jeklena konstrukcija za nadstrešek zagotavlja varnost, moderna oblika pa vašemu dvorišču doda noto elegance. Nadstrešek različnih dimenzij postavimo izredno hitro, kar pomeni, da prihranimo čas, pa tudi denar.
Poleg prostostoječih nadstreškov, med katere sodijo avtomobilski nadstreški, izdelujemo tudi nadstreške, ki so pritrjeni na že obstoječi element. Nadstreški za terase in balkone ter vhodna vrata bodo zaščitili vašo vrtno garnituro na terasi, perilo na balkonu, kovinska konstrukcija za nadstrešek nad vhodnimi vrati pa bo nudila zaščito vaših vrat in praga.

Avtomobilski nadstrešek – dimenzije po vaši meri

Izdelava nadstreškov poteka v skladu z vašimi željami, seveda pa se vedno ravnamo po priporočilih stroke. Izdelamo vam kovinski avtomobilski nadstrešek, katerega dimenzije bodo popolnoma ustrezale vašim zahtevam. Izbrali si boste lahko tudi obliko nadstreška. Vaš avtomobilski nadstrešek bo, poleg dimenzije po meri, lahko imel klasičen, moderen ali futurističen videz.
Nadstreški so lahko prašno barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati. Vroče cinkanje je termični proces, ki ščiti kovinske izdelke pred rjo. Na ta način povečamo odpornost njihove površine pred mehansko obrabo in korozijo. Vroče cinkanje je ena izmed najučinkovitejših, okolju najprijaznejših in dolgoročno učinkovitih zaščit pred kemijsko reakcijo med materialom in njegovim okoljem. Prednost, ki nam ga prinaša vroče cikanje, pa je tudi ta, da znatno zniža stroške protikorozijske zaščite.
Na voljo pa so tudi inox avtomobilski nadstreški. Inox je precej bolj vzdržljiv material od navadnega železa, poleg tega pa pripomore, da se kemični procesi, kot sta korozija in rjavenje, odvijajo precej počasneje.

Vas zanimajo kakovostni in moderni, predvsem pa ugodni avtomobilski nadstreški? Obiščite nas in izberite nadstrešek (dimenzije po vaši meri), ki bo pripomogel k dolgoročni zaščiti vašega imetja. Izdelujemo tudi zunanje in notranje inox ograje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar