sreda, 20. julij 2016

Jupol barve – različni odtenki za zaščito vseh vrst lesa

Jupol barve za lepši dom

Jupol barve že 45 let predstavljajo zidne barve, ki jim uporabniki zares zaupajo. Izpolni vse vaše želje, pa naj bo to dekorativna zaščita sten in stropov stanovanjskih in poslovnih zgradbah ali kaj drugega, tu so za vas Jupol barve. Odtenki na voljo so res raznovrstni, nove barve s povečano pokrivnostjo in izdatnostjo upoštevajo najsodobnejše smernice razvoja barv. Vse Jupol notranje barve nove generacije se lahko do 15 % redčijo z vodo. Nanos z njimi je lepši, raztegljivost pa boljša. Sledi valjčkov niso opazne, zato izberite Jupol barve. Barvna lestvica je na voljo v zares široki paleti barvnih odtenkov. Prebarvana površina ima finejšo strukturo ter lepši videz barvnega filma. S pomočjo Jupol barve so okolju prijazne in zdravju neškodljive zidne barve.

Jupol barve - odtenki  za vse okuse

Jupol barve označujejo številne lastnosti, kot so res visoka izdatnost in pokrivnost v mokrem in suhem. Če se zgodi napaka, nikar ne skrbite, saj Jupol notranje barve zagotavljajo tudi možnost daljšega popravljanja napak. Nizka vsebnost lahko hlapnih organskih snovi in enostavno nanašanje sta tudi dve pomembni lastnosti Jupol barv. Barvna lestvica je zares bogata, značilni pa sta tudi visoka belina in visoka paroprepustnost. Če si vaš dom zares želi nove svežine, vam priporočamo Jupol barve – odtenki bodo ravno pravi za vaš dom, kot že rečeno pa so barve tudi okolju neškodljive.

Jupol barva - odtenki za zidove

Jupol barve EVJ

Naj vam predstavimo eno izmed Jupol barv:  Jupol gold je visokoprekrivna, pralna in okolju prijazna barva, uporabna za dekorativno zaščito bolj obremenjenih notranjih sten in stropov, kjer se zahteva estetski videz barvane površine. Če vas izdelek zanima, vas vabimo k obisku naše spletne strani. Ogledate si lahko vso izbiro Jupol barv, njihove lastnosti in njihove cene, in se odločite za tisto, ki bo povsem ustrezala vašim potrebam, da bo vaš dom zasijal v še lepši luči.

Vabljeni pa ste tudi h ogledu ostale ponudbe barv, lepil in kemičnih izdelkov in vse ponudbe podjetja EVJ Elektroprom.

Bi radi izravnali večje vdolbine, razpoke ali druge poškodbe sten vašem prostoru? Tu je Jubolin izravnalna masa.  

Ni komentarjev:

Objavite komentar