petek, 22. julij 2016

Jubolin izravnalne mase po ugodnih cenah – kupite še danes

Jubolin izravnalne mase


Jubolin izravnalna masa
Ime Jubolin je podjetje JUB izbralo za poimenovanje serije svojih izravnalnih mas. Izravnalne mase uprabljamo, saj ometane stenske, stropne in talne površine ponavadi niso takoj primerne za barvanje, saj niso popolnoma ravne. Do napak lahko pride že pri samo gradnji ali pa zaradi kasnejših poškodb površine. Za izravnavo površin in za popravo poškodb na stenah, tleh ali stropovih, uporabljamo tankoslojne izravnalne mase, ki so narejene na mavčni ali cementni osnovi. Po uporabi izravnalne mase, so površine, ki jih bomo kasneje prebarvali, ravne in gladke.
Poznamo več vrst izravnalnih mas, posledično obstaja tudi več vrst Jubolina:

  • Jubolin Reparatur: gre za izravlnalno maso, namenjeno popravkom manjših poškodb. Zravnane in zglajene površine lahko pobarvamo z vsemi vrstami barv.
  • Jubolin Classic: gre za tankoslojno izravnalno maso, namenjeno popravilu notranjih zidnih in stropnih površin. Zravnane in zglajene površine lahko pobarvamo z vsemi vrstami barv.
  • Jubolin p25 Fine: gre za tankoslojno izravnalno maso, namenjeno popravilu notranjih zidnih in stropnih površin, ki pa je primerna tudi za zapolnjevanje manjših razpok ali lukenj. Zravnane in zglajene površine lahko pobarvamo z vsemi vrstami barv.
  • Jubolin p50 Extra: gre za izravlnalno maso, namenjeno glajenju površin na mačnokartonskih ploščah. Zravnane in zglajene površine lahko pobarvamo z vsemi vrstami disperzijskih barv.

Jubolin po ugodnih stenah

Cena Jubolina je odvisna od velikosti paketa v katerem ga kupimo:

  • Jubolin Reparatur, cena: za 3kg pakiranje 2,49EUR na kos, za 8kg pakiranje 5, 84EUR na kos ter za 25kg pakiranje 13,75EUR na kos.
  • Jubolin Reparatur, cena: 1,07EUR na kos
  • Jubolin p25, cena: za 25 kg pakiranje bomo odšteli med 12 in 14EUR – odvisno od embalaže
  • Jubolin p50, cena: za 25 kg pakiranje bomo odšteli med 12 in 14EUR – odvisno od embalaže

Za izravnavo večjih vdolbin, razpok ali drugih poškodb sten, tal ali stropov pa lahko uporabimo tudi Jubolin kit. Cena le tega znaša okrog 18EUR za 25k pakiranja in okrog 7EUR za 8kg pakiranja.

Na naši spletni trgovini najdete tudi druge izdelke iz področja avto opreme, elektromateriala, orodja in še marsikaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar