nedelja, 27. januar 2013

Salon kopalniške opreme in kopalnic Kersan - Ljubljana | Prodaja keramičnih ploščic

Salon kopalnic in kopalniške opreme Kersan Ljubljana vam v svoji ponudbi nudi vse potrebno za popolno ureditev vaše kopalnice. Na voljo so vam vrhunsko priznana italijanska keramika, visokokakovostne keramične ploščice, sanitarna keramika, armature, tuš kabine in kopalne kadi ter kopalniško pohištvo. Pri svetovanju vam pomagamo s sodobnimi računalniškimi Visoft 3D-izrisi kopalnic. Ker so keramične ploščice sestavni del vsake kopalnice, pa je prodaja keramičnih ploščic pomemben del našega prodajnega programa.

Naš salon kopalniške opreme lahko uresniči tako vaše kot naše želje. Če boste z našimi storitvami in izdelki zadovoljni, bomo zadovoljni tudi mi.

S pravilno izbiro kopalniške opreme do popolne ureditve kopalnic


Pri izboru kopalniške opreme je treba v prvi vrsti upoštevati velikost kopalnice in njene prostorske zmožnosti. Veliko vlogo pri postavitvi kopalnic igrata tuš kabina in kopalna kad, saj zavzemata velik del prostora. Kopalne kadi se zaradi izkoristka prostora še vedno največkrat vgrajujejo ob stene kopalnic, oziroma v določen kot kopalnice. S svojimi čistimi linijami in simetrijo se enostavno prilegajo vsakemu prostoru. V manjših kopalnicah pa je bolj smiselno postaviti tuš kabino.

Seveda brez kopalniške opreme, kot so sanitarna keramika (umivalnik, wc-školjka, bide in pisoar), in armature (vodovodne pipe), tudi ne gre. Posebna pozornost je namenjena kopalniškemu pohištvu in kopalniškim dodatkom. Kopalniški dodatki so namenjeni funkcionalnosti in večji urejenosti, pa tudi lepemu videzu kopalnic. Takšni dodatki so na primer držalo za brisače, držalo za wc papir, koš za smeti in koš za perilo.

Kopalniško pohištvo pomemben del kopalniške opreme


Sam izbor kopalniškega pohištva se navadno začne pri umivalniku – ta je lahko samostojna enota ali pa sestavni del kopalniške omarice. Kopalniške omarice so viseče ali stoječe in lahko vključujejo predalnike ali odlagalne poličke. Minimalistične linije kopalniškega pohištva prinašajo v kopalnico jasnost in preprostost. Priljubljene so zlasti bele omarice z visokim sijajem, prav tako pa tudi omarice v različnih lesnih odtenkih, kot so bukev, oreh, breza ali wenge. Kopalniško pohištvo dopolnjujejo še dekorativni elementi, kot so ročaji iz aluminija ali kroma, steklene police, vratca omaric in pulti, ter razni barvni potiski.

Vse to in še mnogo več čaka na vaš ogled v salonu kopalniške opreme – obiščite salon keramike Kersan v Ljubljani. Vabljeni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar