sreda, 23. januar 2013

Masivne lesene postelje in posteljni okvirji - Postelja d.o.o.

Če se ozrete po ponudbi postelj in ležišč, kaj kmalu ugotovite, da je na trgu tako rekoč nepregledna množica različnih izdelkov in ponudnikov. A naj vas ne premamijo "ugodne" ponudbe. Odločite se za masivne lesene postelje, ki so ne samo lepe in udobne, temveč tudi kakovostne, kar pomeni, da bodo z vami dolgo vrsto let, prenesle pa bodo tudi kakšno selitev, kar je pri večini postelj bolj izjema kot pravilo. Postelje iz masivnega lesa so namreč trdne in trpežne, zato vam masivne postelje ne bo treba menjati vsakih nekaj let. Izberite si še naša jogi ležišča in zagotovili si boste trden spanec!


Masivna postelja Ris
Masivna postelja Ris

Masivne lesene postelje – zdrav in okolju prijazen spanec

Zakaj je najprimernejša lesena postelja? Popolnoma preprosto: masivne postelje in posteljni okvirji (140x200 in ostalih velikosti) so najbolj zdrava opcija. Les je naraven material, ki ne sprošča nobenih strupenih snovi in je popolnoma prvinski. In kaj je bolj prvinskega kot dober in sproščujoč spanec? No, pravzaprav je treba priznati, da je za mnoge kakovosten spanec precejšnja težava. Eden od temeljnih vzrokov za to je neustrezno ležišče. Zagotavljamo vam, da bodo postelje iz masivnega lesa z ustreznim ležiščem izboljšale vaš spanec. Masivne postelje so namreč trdne in z leti ne izgubijo svoje oblike, les kot naraven material pa ne moti spanca, kot velja za različne umetne materiale.


Masivna postelja za vsak okus

Dobra stran masivne lesene postelje je poleg tega, da jo lahko v celoti reciklirate, tudi ta, da lahko za vas izdelamo posteljo popolnoma po vaših željah. Posteljni okvirji so lahko velikosti 140x200, lahko pa si izberete katero koli drugo velikost. Na razpolago so tudi številne barvne različice ter obdelava z oljem ali lakom. Naše masivne postelje pa imajo še eno prednost: projektirane so tako, da lahko pri večini izberete višino, ki vam najbolj ustreza, zato boste zlahka vstali z nje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar