nedelja, 27. januar 2013

Salon keramike Kersan – prodaja keramike za vse potrebe

Naš salon keramike nudi obilico različnih keramičnih ploščic, namenjenih bodisi notranji kot zunanji uporabi. Na voljo so različne vrste keramike, saj se lahko pohvalimo z bogato izbiro. Prodaja keramike se deli na dve glavni veji, in sicer stenske ter talne keramične ploščice. Salon keramike nudi stenske keramišne ploščice, ki so namenjene oblaganju sten kopalnic, kuhinj, pralnic in tako dalje. Talna keramika pa je namenjena oblaganju teras, kuhinj, fasad, bazenov in dnevnih prostorov.

Salon keramike – prodaja keramike, zunanja keramika


Pri nas boste lahko izbirali tudi med visoko kakovostnimi zunanjimi keramičnimi ploščicami. Zunanja keramika je precej različna od keramičnih ploščic za kopalnico ali za kuhinjo. Zunanje keramične ploščice so narejene tako, da so zaščitene pred vremenskimi vplivi in tako ohranijo dolgotrajno lepoto, čistočo in sijaj. Prav zaradi tega je prodaja keramike zelo razširjena tudi kar se tiče zunanje keramike. V tem primeru vam naš salon keramike nudi ploščice za oblaganje tal, bazenov in fasad priznanih proizvajalcev.

Salon keramike – prodaja keramike, kopalniška keramika


V našem salonu keramike imamo na razpolago bogato izbiro kopalniške keramike. Prodaja keramike v ta namen je izredno obširna, saj je keramika nujen del kopalnice. Za dolgo življenjsko dobo kopalnice je izbira keramike ključnega pomena, saj je pomembno, da ostanejo ploščice karseda nedotaknjene kljub kemikalijam in nenehnem stiku z vodo.

Salon keramike – prodaja keramike, sanitarna keramika


Naš salon keramike vam nudi bogato izbiro vseh izdelkov, ki spadajo pod sanitarno keramiko. To so na primer umivalnik, kad, bide, wc školjka in podobno. Vsi izdelki so proizvod odličnih podjetij, ki nudijo vrhunski dizajn in dodatno zaščito proti vodnemu kamnu. Izbrali boste lahko vrhunsko sanitarno keramiko in opremo, ki zadovolji vsak okus, saj je na voljo v več kot dvajset barvnih kombinacijah.

Salon keramike – prodaja keramike


Naš salon ima na razpolago tudi pestro izbiro talne keramike. Talna keramika izpolnjuje vsa merila kakovosti in seveda sodobnih bivanjskih trendov. Materiali so skrbno izbrani, prav tako barvne kombinacije in oblike. Izberite keramiko, ki lahko ugodi tudi najzahtevnejšemu okusu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar