torek, 18. julij 2017

Klime – ponudba klimatskih naprav in lastnosti delovanja klime

Ponudba našega podjetja Atlas Trading d.o.o. obsega klime podjetja Gree, ki je eden izmed večjih proizvajalcev klim na svetu.

Proizvajalec klim Gree

Podjetje proizvaja klime pod znamko Gree v mestu Zhuhai na Kitajskem. Je največji specializirani proizvajalec klim na svetu, z 9 tovarnami po vsem svetu. Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata proizvajalcu izdelavo mobilnih klim in klim, ki jih montiramo na steno. Gree proizvede preko 60 milijonov kompletov klim, ki jih odlikuje nemoteno delovanje klime. Klime se delijo na 20 kategorij, 400 serij in preko 7.000 modelov, med njimi tudi prenosne klime. Cene klimatskih naprav vam pošljemo po povpraševanju. Vsaka tretja klima na svetu je Gree. Za doseganje visoke kakovosti delovanja klime je Gree sklenil strateško partnerstvo z japonskim proizvajalcem klim Daikin. Tako sta oba partnerja pridobila ključne manjkajoče kompetence za obvladovanje trga. Ponujamo vam prenosne klime v akciji.

Klimatska naprava Gree

Tehnične specifikacije delovanja klime

Učinkovito delovanje klime je odvisno od tehničnih lastnosti vsakega modela klime proizvajalca Gree. Delovanje klim Gree zaznamuje visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije , sodobna oblika, tiho delovanje klime in možnost nadzora na daljavo preko mobilnega telefona. Modele zaznamuje učinkovito delovanje klime oz. njene funkcije ogrevanja do -20°C. Klima deluje z energijskim razredom A++/A+, delovanje klime lahko uravnavate s pomočjo serijsko vgrajenega Wifi daljinskega nadzora in prijetnega LED zaslona. Klime modelov U-Crown, Hansol in Lomo omogočajo hlajenje do -20°C. Klime znamke Gree odlikuje tudi inverterska tehnologija, ki nudi uporabniku maksimalno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev z izjemno prilagodljivim inverterskim kompresorjem in elektronskim ekspanzijskim ventilom. Enake lastnosti odlikujejo tudi mobilne klime znamke Gree. Cene prenosnih klim vam posredujemo glede na povpraševanje. Na vse klimatske naprave znamke Gree vam nudimo kar 5 let garancije ob rednem vzdrževanju. Garancijo pa nudimo tudi na prenosne klime v akciji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar