četrtek, 12. maj 2016

Ploščice za hodnik naj bodo kvalitetne in protizdrsne

Ploščice za hodnik so najprimernejša talna obloga

Ploščic za hodnik so pametna izbira talne obloge. Ker v dom vstopamo večkrat na dan in ob različnih vremenskih razmerah, v predprostor vnašamo več nečistoč, kot v vse ostale prostore našega domovanja. Priporočamo vam, da izberite ploščice za hodnik in si olajšajte hišna opravila. Čiščenje in vzdrževanja je hitro in enostavno, saj ploščice za hodnik zgolj obrišete s krpo in že so kot nove.


Notranje keramične ploščice vrhunske kvalitete za vsak prostor v vašem domu

Notranje keramične ploščice
V kopalnici in kuhinji so keramične ploščice stalnica, a z vse večjo ponudbo dimenzij, barv in celo imitacij drugih materialov postajajo vse popularnejše tudi ploščice za hodnik. Popularne so tudi notranje keramične ploščice v imitaciji lesa za druge notranje prostore in zunanje talne ploščice za terase, balkone … Poleg tega so notranje keramične ploščice, veliko bolj kot parket, odporne na vodo in poškodbe. Prednost pa je tudi v tem, da imate lahko enako keramiko v vseh prostorih in se izognete opaznim prehodom med materiali, barvami in debelinami tal. Ker keramika še zdaleč ni več samo črno bela, lahko izbirate med različnimi dimenzijami, oblikami, barvami in vzorci in ploščice za hodnik prilagodite vašemu okusu in osebnemu stilu, izberete lahko celo take v imitaciji lesa in nadomestite drag in občutljiv parket. Pri izbiri pa ne pozabite biti pozorni na to, da so notranje keramične ploščice za hodnik ali druge talne površine ustrezno protizdrsne.


Pilremag d.o.o. – zunanja in notranja keramika na enem mestu

Vabljeni v razstavni salon podjetja Pilremag d.o.o., kjer v bogati ponudbi najdete poceni keramične ploščice, sanitarno opremo, vse za vodovodne inštalacije in ogrevanje vašega doma. V podjetju Pilremag d.o.o. stalno povečujemo ponudbo svetovno priznanih proizvajalcev keramike, kjer lahko izbirate med modernimi ploščicami raznovrstnih dimenzij in številnih barv. Prepričani smo, da boste pri nas našli nekaj zase in vaš dom. Ne glede na to, ali kupujete zunanje ali notranje keramične ploščice, si jih po ugodni ceni zagotovite še danes.

Ni komentarjev:

Objavite komentar