ponedeljek, 18. junij 2012


Vrhunske kuhinje in ostalo pohištvo A-les d.o.o.


 Inovativnost in moderna tehnologija v kuhinji

 

Kuhinje podjetja A-les d.o.o. so nemških znamk, kar je predznak za inovativnost in tehnološko izpopolnjenost že v procesu izdelave, v končnem izgledu in funkcionalnosti.

Prenova ali načrtovanje kuhinje sta procesa v katera vedno vključujemo naše strokovnjake, ki vam s 3D programom virtualno prikažejo željeni prostor. V prostor vključimo vse elemente iz našega programa, ki vam bi najbolj ustrezali. Vašim prostorom se v celoti prilagodimo, najdemo rešitve za manjše prostore, zato nudimo izdelavo pohištva po meri. Opremljanje prostorov pojmujemo kot kreativni proces v katerem sodelujemo vsi!

  Pohištvo in opremljanje prostorov

 

Pohištvo, kot tudi pristop k opremljanju prostorov, je lahko moderno ali klasično. Kuhinje so enostavnih linij, namenjene za dopolnjevanje z dodatki po vašem okusu. Tukaj mislimo na steklo, ročaje, keramične, inox in aluminijaste dodatke. Naše kuhinje so vrhunske zato, ker so izvirne, bogate in tople.

Moderne sedežne garniture so narejene pretežno iz naravnih materialov, kot so usnje, blago in masivni les, ki zagotavljajo dolgo življensko dobo, stabilnost in enostavnost čiščenja. Vse sedežne garniture izdelujemo tudi po meri.

Poleg zoraj opisanega izdelujemo še jedilnice, spalnice in opremo za spalnice, kuhinjska korita, vgrajujemo pa tudi klasični in lam parket. Za toplotno in zvočno izolacijo notranjih in zunanjih sten, vam priporočamo še umetni ali naravni dekorativni kamen za stene.

 Celostni pristop k izdelavi in postavitvi pohištva 

 

Pri izdelavi, opremljanju in postavitvi spalnice in drugih prostorov vam svetujemo tudi z energetskega in Feng Shui vidka, ne zgolj z estetskega ali arhitekturnega. V prostorih, ki vam jih opremimo in izdelamo boste preživljali veliko časa, zato nam je najpomembnejše, da se v njih res dobro počutite. S tem mislimo tudi na tla po katerih hodite!

V sodelovanju z nami dobite celostni pristop, svetovanje in načrtovanje na začetku, izdelavo in postavitev naši izdelkov ter stilsko svetovanje pri dekoraciji prostorov za naprej. Pomembno nam je, da vam je lepo!



Ni komentarjev:

Objavite komentar